Kayserisporda En Golcü Oyuncu Chery

Kayserisporun Hollandalı futbolcusu Tjaronn Chery sarı kırmızılı forma altında 4. golüne imza attı.

Kayserisporda En Golcü Oyuncu Chery
  • 30 Ekim 2018, Salı 10:16
Kayserisporun Hollandalı futbolcusu Tjaronn Chery sarı kırmızılı forma altında 4. golüne imza attı.
Çinden kiralanan Hollandalı futbolcu, bu sezon 10 maçın 10unda da forma giydi. 834 dakika sahada kalan Chery takımı adına 4 gol kaydetti. Sezonun ilk maçında Antalyaspora karşı takımının sezondaki ilk resmi golünü atan Chery, sonrasında Kayserisporun Fenerbahçeyi 3-2 yendiği maçın 69. dakikasında 3. golü kaydetmişti.
Kayseride oynanan ve 2-2 sona eren Çaykur Rizespor maçında da 62. dakikada penaltıdan takımının ilk golünü kaydeden Tjaronn Chery son olarak Kadir Has Stadında oynanan Sivasspor maçında yine ağları havalandırdı.
Müsabakanın 88. dakikasında hakem Alper Ulusoyun penaltı noktasını gösterdiği pozisyonda topun başına geçen Hollandalı futbolcu, skorboard 90. dakikayı gösterirken golünü attı. Sivasspor kalecisi Tolgahanın solundan topu filelere gönderen Chery, bu sezonki 4. golünü atmış oldu.
Bu sezon Kayserisporda Cheryden sonra Umut Bulut 2 golle en skorer oyuncu olarak görülmekte. Kayserisporun ligdeki 9 golünde Şamil Çinaz, Bernard Mensah ve Skrtel (Fenerbahçe maçında kendi kalesine atmıştı)in imzaları bulunuyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık