Kayserisporda 6 Eksik Var

Süper Ligin 10. haftasında yarın sahasında Sivassporu konuk edecek olan Kayserisporda 6 futbolcu forma giyemeyecek.

Kayserisporda 6 Eksik Var
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 16:08
Süper Ligin 10. haftasında yarın sahasında Sivassporu konuk edecek olan Kayserisporda 6 futbolcu forma giyemeyecek.
Ligde 9 puanla alt sıralarda bulunan ve Sivasspor müsabakasını dönüm maçı olarak gören Kayserispor, bu mücadelenin hazırlıklarını tamamladı. Taraftarının desteği ile 3 puanı almak isteyen Kayserisporda sakatlığı geçen Asamoah Gyan ile Şamil Çinaz maç kadrosunda yer alacak. Deniz Türüçün durumu ise yarın netlik kazanacak.
Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, Takımımız için Sivasspor maçı hayati önem taşıyor. Bu müsabakayı kazanıp kötü günlere nokta koymak istiyoruz. Son haftalarda iyi futbol oynamamıza rağmen 3 puan alamıyorduk. Bu maçta galibiyet hasretimizi dindirmek istiyoruz. Sakatlığı bulunan Sakıb Aytaç, Oğuzhan Berber, Hasan Hüseyin Acar, Artem Kravets ve kırmızı kart cezalısı Rajko Rotman oynamayacak dedi.
Deniz Türüç ile ilgili olarak da Sakatlığı geçti ancak topla mücadelelerde halen ürkek davranıyor. Ertuğrul hoca kendisini riske etmemek adına sahaya sürmeyebilir. Belki yedeklerde olur belki de tribünde. Deniz ile ilgili de son karar yarın verilecek açıklaması yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık