Karabüksporun Yeni Teknik Direktörü Fikret Yılmaz

Kardemir Karabükspor, Trabzonspor ile anlaşan Hikmet Karamandan boşalan teknik direktörlük görevine Fikret Yılmazı getirdi.

Karabüksporun Yeni Teknik Direktörü Fikret Yılmaz
  • 26 Haziran 2018, Salı 18:42
Kardemir Karabükspor, Trabzonspor ile anlaşan Hikmet Karamandan boşalan teknik direktörlük görevine Fikret Yılmazı getirdi.
Spor Toto 1. Ligde mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor, Trabzonsporun golcü ismi Burak Yılmazın babası olan 61 yaşındaki Fikret Yılmaz ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.
Bugün saat 16.00da Kulüp İdari Bina Toplanti Salonunda düzenlenen imza törenine Kardemir Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, Sportif direktörlük görevine getirilen Süha Sidal katıldı.
İmza töreninde konuşan Başkan Aytekin, Yılmazın Kardemir Karabüksporu hak ettiği yere çıkartacağını söyledi. Kulübe para arayışlarına devam ettiğini belirten Aytekin, “Yaptığı çalışmalar neticesinde zaten Süha beyi ve hocamızı kulübümüze kazandırdık. Arayışlarımız yarından itibaren de devam ediyor. Kulübümüzün artısını eksisini bir araya getirip masaya yatırdık. Bu işin içinde nasıl çıkacağımızı kuruşu kuruşuna hesap ederek bu oluşumu yaptık. İlerleyen zamanlarda bu çalışmaların neticesini göreceksiniz” dedi.

Daha önce Kayseri Erciyesspor, Orduspor ve Balıkesirspor gibi takımları çalıştıran Teknik Direktör Fikret Yılmaz, Karabüksporun zor günlerden geçtiğini kaydederek, “Taşın altına elimizi koyarak, birlik beraberlik içerisinde Karabüksporu hak ettiği yere çıkartacağız” diye konuştu.
Sportif direktörlüğe getirilen Süha Sidal ise, amaçlarının Karabükspor Kulübünü yaşatmak ve doğru yola koymak olduğunu ifade ederek, Bayrağı düşürmek istemiyoruz, havada tutmak istiyoruz. Karabüksporu o eski şah şahlı dönemlerine döndürmek istiyoruz. En önemli hedefimiz şehrimiz içinde olan küskünlüğü yok ederek, eski karabüksporu güzel günlerine döndüreceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık