Jires Kembo Gözden Düştü

Bursasporun büyük umutlarla transfer ettiği Jires Kembo, bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çekiyor.

Jires Kembo Gözden Düştü
  • 28 Ekim 2018, Pazar 9:43
Bursasporun büyük umutlarla transfer ettiği Jires Kembo, bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çekiyor.
Dünyaca meşhur futbolcu Kylian Mbappenin üvey kardeşi olan Jires Kembo, geçen sezon başında Birleşik Arap Emirliklerinin Al-Nasr Kulübünden kadroya dahil edildi. Geçen sezon ilk yarıda oynadığı futbolla takdir toplayan Kembo, ligin ikinci yarısında ise yokları oynamıştı. Kembo, aynı performansı yeni sezonda da sürdürüyor. Teknik Direktör Samet Aybabanın kadrosunda düşünmediği tecrübeli futbolcu, sezon başında satış listesine konulmasına rağmen takımda kalmıştı. Aybaba, Kemboya Kayserispor maçında 4, Konyaspor maçında 10 dakika şans verdi. Kembo, toplamda 14 dakika sahada kaldı.

3 maçtır kadroya giremiyor
Öte yandan iyice gözden düşen Kembo, son 3 maçtır kadroya giremiyor. Konyaspor maçının ardından Beşiktaş, Çaykur Rize, Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor maçlarında kadroda bulunan Kembo, forma şansı bulamadı. Aybaba, Kemboyu daha sonra oynanan Ankaragücü, Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor maçlarının kadrosuna almadı. Geçen sezon 1i kupa 25 maça çıkan Kembo, 4 gol ve 3 asist yapmıştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık