Göztepe, Akhisar Fobisini Aşamıyor

Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Akhisarspora tek golle kaybeden Göztepe, Manisa temsilcisini bu sezon da dış sahada mağlup etmeyi başaramadı.

Göztepe, Akhisar Fobisini Aşamıyor
  • 30 Ekim 2018, Salı 11:08
Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Akhisarspora tek golle kaybeden Göztepe, Manisa temsilcisini bu sezon da dış sahada mağlup etmeyi başaramadı.
Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında deplasmanda Akhisarspora Josuenin golüyle kaybeden Göztepe, Ege derbisinden puansız ayrıldı. Geçen hafta Beşiktaşı yenerek moral bulan İzmir temsilcisi maç boyunca tutuk bir performans sergilerken, Akhisar deplasmanındaki fobisini bu sezon da yenemedi. Bu maça kadar rakibiyle dış sahada 6 maça çıkan ve bu karşılaşmalardan 4 yenilgi, 2 beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, Akhisar deplasmanında oynadığı 7 maçı da kazanamadı. Göz Göz bu mağlubiyetle haftayı 15 puanla 9. basamakta noktaladı.

Deplasmanı sevmiyor
Akhisarspora deplasmanda kaybeden Göztepe, bu sezon İzmir dışında oynadığı 5. maçında 4. kez sahadan puansız ayrıldı. Yalnızca 6. haftada dış sahada Trabzonsporu deviren İzmir temsilcisi; Galatasaray, Alanyaspor, Kasımpaşa ve son olarak da Akhisarspor deplasmanından eli boş döndü. 10 haftadan 5 galibiyet ve 5 yenilgi çıkaran sarı-kırmızılılar, geride kalan haftalarda hiç beraberlik almadı.

5 hafta sonra sustu
Haftayı puansız kapatan Göztepe, 5 hafta aranın ardından ilk kez Manisada gol sevinci yaşayamadı. Son olarak ligin 4. haftasında Alanyaspora 1-0 kaybeden Göz Göz, sırasıyla Kayserispora ve Trabzonspora 2 gol, Atiker Konyaspora 3 gol, Kasımpaşaya 1 gol ve Beşiktaşa 2 gol atmayı başarmıştı. Sarı-kırmızılılar, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Çengelköy Futbol Yatırımlarını ağırlayacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık