Galatasarayda Hedef Bacca Ve Kalinic

Yeni sezon öncesinde transfer görüşmelerini hızlandıran Galatasarayın hedefinde Bacca ve Kalinic olduğu öğrenildi.

Galatasarayda Hedef Bacca Ve Kalinic
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 15:27
Yeni sezon öncesinde transfer görüşmelerini hızlandıran Galatasarayın hedefinde Bacca ve Kalinic olduğu öğrenildi.
Şampiyonlar Liginde mücadele edecek olan Galatasaray, bir yandan UEFAnın FFP kuralları çerçevesinde hareket ederken, diğer taraftan da kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Gomisin yanına etkili bir forvet almayı planlayan sarı-kırmızılıların hedefinde Kolombiyalı yıldız Carlos Bacca ve Hırvat golcü Nikola Kalinic var. Kolombiyalı Baccanın yaklaşık 15 milyon Euroluk bonservis bedeli bulunuyor. Nikola Kalinicin de değeri 14 milyon Euro civarı. Geçtiğimiz sezon Milandan Villarreale kiralık olarak giden Baccayı İtalyan kulübü yeniden kiralık olarak verebilir. Milanın bir diğer forveti Nikola Kalinic için de sarı-kırmızılılar beklemede. Bacca olmazsa, Milandan Kalinici kadrosuna katmak için girişimlerini artıracak olan Galatasaray, önümüzdeki günlerde Milanla uzun sürecek bir pazarlığa oturacak. Geçtiğimiz sezon 2,5 milyon Euro karşılığında Villarreale kiralık olarak giden Bacca, yine kiralık olarak Galatasarayın yolunu tutabilir. Milanla 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu, İtalyan kulübünde şu ana kadar umduğunu bulamadı.

Kalinic için de zemin yoklaması yapılacak
Bacca için yapılacak görüşmelerden sonuç alınmaması durumunda rota yine Milan forması giyen Nikola Kalinice çevrilecek. Kalinic de, Bacca gibi geçtiğimiz sezon kiralık olarak Fiorentinaya gönderilmişti ve sezon sonunda yeniden Milanın kadrosuna dahil oldu. Kırmızı-siyahlı ekip, kadrosundaki isimlerin maliyetinden kurtulmak için bu oyuncuları yeniden kiralık olarak göndermenin hesaplarını yapıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık