Fenerbahçeli Futbolcular Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Fenerbahçeli futbolcular, Ankaragücü maçı öncesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Fenerbahçeli Futbolcular Cumhuriyet Bayramını Kutladı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 20:51
Fenerbahçeli futbolcular, Ankaragücü maçı öncesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.
Fenerbahçenin Ankaragücü ile karşılaşacağı maç öncesinde sarı-lacivertli futbolcular ısınmanın son bölümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Stat ekranlarında yayınlanan videoda Fenerbahçeli futbolcuların bayram mesajı yer alırken, saha içinde ısınan futbolcular ise orta sahada birbirlerine kenetlenerek Cumhuriyetin 95. yılını kutladı. Fenerbahçeli futbolcular daha sonra sahaya ‘Emanetin Baştacımız isimli pankartla sahaya çıktı.

Tribünlerde Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü maçı öncesinde sarı-lacivertli tribünler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Kale arkası ve maraton tribünlerinden açılan Türk bayrakları yer alırken ‘İlelebet Cumhuriyet pankartı da yer aldı. Bu esnada stat hoparlöründen 10. Yıl Marşı çalındı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık