Eskişehirspor, İlk Hazırlık Maçından Galip Ayrıldı

Boluda, kamp çalışmalarını sürdüren Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, ilk hazırlık maçında sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Eskişehirspor, İlk Hazırlık Maçından Galip Ayrıldı
  • 21 Temmuz 2018, Cumartesi 20:26
Boluda, kamp çalışmalarını sürdüren Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, ilk hazırlık maçında sahadan 4-2 galip ayrıldı.
Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, Boluda sürdürdüğü yeni sezon kamp çalışmalarında ilk hazırlık maçını Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Hacettepe ile yaptı. Eskişehirspor, sahadan 4-2lik galibiyetle ayrıldı.
Hazırlık maçında Eskişehirsporun golleri, 8 ve 44. dakikada Karin, 32. dakikada Kerim Avcı ve 82inci dakikada Kaan Gülden geldi.
2. lig ekibi Hacettepenin 2 golünü ise, 2inci dakikada Cengizhan Akgün, 78inci dakikada Mustafa Seyhan kaydetti.

BBP lideri Destici de maçı izledi
Ailesiyle birlikte ziyarette bulunmak için Boluya gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Eskişehirspor Genel Kurul üyesi Mustafa Destici, karşılaşmayı kulüp başkanı Halil Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte izledi.
Destici, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Eskişehirsporun bu sene iyi bir kadro kurma hazırlıkları var. Arkadaşlar, bütün imkansızlıklara rağmen bu konuda yoğun bir çalışma sürdürüyor. İnşallah bu gerçekleşir ve Eskişehirspor hakettiği Süper Lige çıkar. Hem şehri hem de ülkemizi Avrupada layıkıyla temsil eder ve bu şekilde de Eskişehirin markası olarak varlığını sürdürmeye devam eder. Eskişehirpora bugüne kadar elimizden gelen desteği gösterdik, bundan sonra da göstereceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık