Elaziz Belediyesporda Kamp Programı Netleşti

TFF 3. Ligde mücadele eden Elaziz Belediyesporda yeni sezon öncesi kamp programı netlik kazandı.

Elaziz Belediyesporda Kamp Programı Netleşti
  • 26 Haziran 2018, Salı 13:09
TFF 3. Ligde mücadele eden Elaziz Belediyesporda yeni sezon öncesi kamp programı netlik kazandı.
TFF 3. Lig 3. Grupta geçtiğimiz sezon Elazığa play-off heyecanı yaşatan Elaziz Belediyesporda, 2018-2019 Sezonu öncesi kamp programı belli oldu. Kırmızı - Lacivertli kulüpten alınan bilgiye göre, 16 Temmuzda Elazığda toplanacak olan teknik heyet ve futbolcular, 3 Ağustosa kadar çalışmalarını burada sürdürecek.Daha sonra 3 günlük izne ayrılacak olan Elaziz Belediyesporlu teknik heyet ve futbolcular 6 Ağustosta 2. Etap kampı için Afyonkarahisarda bir araya gelecek. İkinci etap kampında hazırlık maçlarına ağırlık verecek olan Elazığ ekibinde çalışmalar 18 Ağustos itibariyle tamamlanacak ve takım izne ayrılacak.
3 günlük iznin ardından Elazığda toplanacak olan Kırmızı - Lacivertli ekip,bayramın ikinci günü itibariyle hazırlıklarını Elazığda devam ettirecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık