Elazığspor, Berkehan Biçeri Kadrosuna Katmak İstiyor

Bordo-beyazlı ekip, Altınorduda forma giyen Berkehan Biçeri kadrosuna kiralık olarak katmanın planlarını yapıyor.

Elazığspor, Berkehan Biçeri Kadrosuna Katmak İstiyor
  • 26 Haziran 2018, Salı 18:39
Bordo-beyazlı ekip, Altınorduda forma giyen Berkehan Biçeri kadrosuna kiralık olarak katmanın planlarını yapıyor.
Dış transferde alternatifli bir liste oluşturan Elazığspor transfer komitesi, Altınorduda forma giyen Elazığlı milli futbolcu Berkehan Biçeri kiralamak için harekete geçti. Altınordunun onay vermesi durumunda genç futbolcu ilk etap kampı için Elazığa gelecek. Bir yandan iç, bir yandan da dış transfer çalışmalarını şekillendirerek listesini oluşturan Elazığsporda, transferlerin en geç Bolu Kampına yetiştirilmesi hedefleniyor.
Altınordu ile 5 yıllık sözleşme imzalayarak profesyonelliğe merhaba diyen genç futbolcunun, memleketinin takımı Elazığsporda forma giymeyi çok istediği öğrenilirken, Altınordunun da izin vermesi durumunda transferin gerçekleşmesi bekleniyor.
Futbola 2013 yılında Elazığspor altyapısında başlayan 1 Ocak 2000 doğumlu Berkehan Biçer, Elazığspor formasıyla U-16 Liginde Türkiye şampiyonluğu sevincini yaşarken, şampiyonluk golü de kendisinden gelmişti. Son 3 sezonda Altınorduda forma giyen Berkehan, 4 kez U-17, 2 kez de U-18 Milli Takımda forma giydi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık