El Clasicoda Messi Yoksa, Suarez Var

Sezonun ilk El Clasicosunda Barcelona, sahasında Real Madridi 5-1 mağlup etti.

El Clasicoda Messi Yoksa, Suarez Var
  • 28 Ekim 2018, Pazar 20:06
Sezonun ilk El Clasicosunda Barcelona, sahasında Real Madridi 5-1 mağlup etti.
İspanya La Liganın 10. haftası El Clasicoya sahne oldu. Camp Nouda oynanan mücadelede sakatlığından dolayı Arjantinli yıldız Messi forma giymezsen, Suarez hat-trick yaparak maça damga vurdu. Ev sahibi ekip karşılaşmaya hızlı başladı ve 11. dakikada Coutinho ile 1-0 öne geçti. 30. dakikada VAR kararı sonrası Barcelonanın kazandığı penaltı atışını Suarez ağlara göndererek farkı 2ye çıkardı. İlk yarı bu skorla sona ererken, Real Madrid 50. dakikada Marcelo ile skoru 2-1e getirdi. 75 ve 83. dakikalarda yeniden sahneye çıkan Suarez, Barcelonayı 4-1 öne geçirdi. 87. dakikada Arturo Vidalın golüyle Barcelona sahadan 5-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçla Barcelona puanını 21e çıkararak zirvede yer aldı. Real Madrid ise 14 puanla 9. sırada kaldı.
Öte yandan Ronaldonun Juventusa transfer olması ve Messinin de sakatlığından dolayı 2007den bu yana ilk kez iki oyuncu da El Clasicoda forma giyemedi.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık