Diyarbekirspor İki Maç Yapacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, 4 günde iki maç yapacak.

Diyarbekirspor İki Maç Yapacak
  • 30 Ekim 2018, Salı 17:35
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, 4 günde iki maç yapacak.
Perşembe günü Ankara Osmanlı Stadında saat 20.30da başlayacak olan Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında Spor Toto 1. Ligin yenilgisiz lideri Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Yeşil-Kırmızılı takım, canlı yayınlanacak maçta rakibine bu sezonki ilk yenilgisini yaşatıp turu geçmeye çalışacak. Ancak Diyarbekirsporun asıl hedefi kupadan çok ligde Pazar günü deplasmanda Bayburt İl Özel İdaresporla yapacağı kritik karşılaşmasında. Bayburt Genç Osman Stadında saat 13.00da başlayacak maçı kazanan takım haftanın lideri olacak. Bu sezon hiç yenilmeyen rakibi ile zorlu bir maça çıkacak olan Diyarbekirspor, kazanması halinde hem rakibine ilk yenilgisini yaşatacak hem de bu sezon ilk kez liderliğe yükselmiş olacak.
Diyarbekirspor Teknik Direktör İskender Eroğlu, beklenen patlamayı Kocaelispora karşı gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek Bayburt maçı için takımına güveninin tam olduğunu ifade etti. Eroğlu,”Kocaelispor maçına iyi hazırlandık ve rakibi iyi analiz ettik. 3-0 gibi net bir sonuçla kazandık. Biz bu patlamayı bekliyorduk,bu da Kocaelispora denk geldi. Çok kaliteli bir takımımız var. Bayburt maçı elbette önemli ve zorlu olacak. Ama ben takımımın kalitesine güveniyorum.İnşallah oradan lider döneceğiz” dedi.
Futbolculardan kaleci Gökhan Yenigün, Kocaelispor maçında gerçek güçlerini ortaya koyduklarına dikkat çekerek Bayburta 1 puan için değil,kazanmak ve lider dönmek için gideceklerini söyledi.
Takım kaptanı Mustafa Aydoğdu, ”Aslında Bağcılar ve Cizre maçlarında da iyi oynamıştık ama gol atamadığımız için kazanamamıştık. Kocaelispor maçında golleri bulduk. Biz iyi bir takımız. Bu hafta liderlik maçına çıkacağız. Tüm gücümüzü ortaya koyup lider dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık