Avrupada Osmangazi Fırtınası Esecek

Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Elif Yazıcılar, Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonasında mücadele edecek.

Avrupada Osmangazi Fırtınası Esecek
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 15:59
Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Elif Yazıcılar, Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonasında mücadele edecek.
Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonasında ter dökecek milli takımın kadrosunda yer alan Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı sporcularından Elif Yazıcılar, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bursa Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzunda hazırlıklarını sürdüren Osmangazili yüzücü, haftanın 6 günü çift antrenman programı ile çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bulgaristan, Romanya, Yunanistan gibi Avrupada faaliyet gösteren birçok kulübün katılım sağlayacağı şampiyonada Osmangazi Belediyesporun başarılı sporcusu Elif Yazıcılar 100 metre ve 200 metre sırt kategorilerinde kulaç atacak.
Başantrenör Eray Açıkgöz eşliğinde Finlandiyanın Helsinki şehrinde mücadele edecek ay-yıldızlı ekip, 34 sporcudan oluşacak kafile ile Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.
Sporcuların başarısıyla büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Böylesine önemli uluslararası müsabakada bizleri temsil edecek olan sporcumuzu kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık