Altınorduya Gurbetçi Golcü

Altınordu, 23 yaşındaki gurbetçi forvet oyuncusu Kemal Rüzgar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Altınorduya Gurbetçi Golcü
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 14:13
Altınordu, 23 yaşındaki gurbetçi forvet oyuncusu Kemal Rüzgar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Gazişehir FKdan Sinan Osmanoğlu, Denizlispordan Hüseyin Atakan Üner, Manisaspordan Mehmet Enes Sığırcı ve Bandırmaspordan David Deniz Kılınçı renklerine bağlayan Altınordu, geçtiğimiz sezon Almanya 4. Lig takımlarından Viktoria Kölnde oynayan Kemal Rüzgarı transfer etti. Bugüne kadar Almanyada Fortuna Düsseldorf, Bayer Leverkusen, Osnabrück ve Viktoria Köln formalarını giyen 23 yaşındaki forvet ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Altınordu formasını giymek için çok heyecanlı olduğunu belirten gurbetçi oyuncu, “Çok sıcak karşılandım. Altınordu Almanya Sorumlusu Yasin Özçelik ile daha önce ön görüşme yapmıştık. Burada olduğum için mutluyum. Forvet olarak gol atmak istiyorum ama daha önemlisi takımımıza faydalı ve başarılı olmak amacındayım. İnşallah atacağım gollerle Play-off potasına gireriz. Takıma hemen adapte olacağımı düşünüyorum” dedi.
Altınordu Başkan Vekili Barış Orhunbilge, Kemal Rüzgarın teknik heyetin yakından takip ettiği bir futbolcu olduğunu belirterek, “Altı yaşından bu yana Almanya altyapısında olan bir futbolcu. Güçlü yapısıyla Altınordumuza katkı sağlayarak fark oluşturacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık