Altayda Tarih Tekerrür Edecek Mi?

Altayda Mustafa Alper Avcında boşalan teknik adamlık koltuğuna oturan Özden Töraydın, geçen sezonun son 4 maçında da siyah-beyazlı takımın başına geçmiş ve İzmir ekibini şampiyonluğa taşımıştı.

Altayda Tarih Tekerrür Edecek Mi?
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 11:59
Altayda Mustafa Alper Avcında boşalan teknik adamlık koltuğuna oturan Özden Töraydın, geçen sezonun son 4 maçında da siyah-beyazlı takımın başına geçmiş ve İzmir ekibini şampiyonluğa taşımıştı.
Spor Toto 1. Ligde son olarak Denizlispora kaybeden Altayda, Teknik Direktör Mustafa Alper Avcıyla yollar ayrıldı. Avcının yerine birçok ismin adı geçerken, siyah-beyazlı yönetim daralan fikstürü göz önüne alarak takımı Sportif Direktör Özden Töraydın ve Kaptan Murat Uluça emanet etti. Töraydının teknik adamlık koltuğuna oturmasıyla camianın aklına geçen sezon geldi. Geçtiğimiz yıl TFF 2. Lig Beyaz Grupta İsmet Taşdemir idaresinde şampiyonluk mücadelesi veren İzmir temsilcisi, oynadığı son 6 maçtan yalnızca 1 galibiyet çıkarınca Taşdemir eleştirilerin hedefi olmuştu. Takım son olarak derbide Karşıyakaya kaybedince Taşdemirin görevine son verildi. Ligin son 4 haftasına yeni bir teknik direktörle çıkılması tercih edilmezken, Sportif Direktör Özden Töraydın eşofmanları giyip sahaya indi.

Hiç fire vermedi
31. haftada oynana Bugsaşspor maçından önce teknik adamlık koltuğuna oturan Özden Töraydın ile beraber siyah-beyazlılar adeta şahlandı. İzmir temsilcisi sırasıyla Bugsaşspor, Hacettepe ve Pendiksporu yenince son haftada oynanacak olan Gümüşhanespor karşısında şampiyonluk maçına çıkma şansı yakaladı. Töraydının öğrencileri güçlü rakibini 3-0 devirerek sezonu en üst basamakta tamamladı ve 7 sezon sonra 1. Lige yükseldi. Bu sezon yeniden eşofmanları giyen Özden Töraydının, aynı başarıyı gösterip gösteremeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Kupada rakip Kastamonuspor
Altay, Özden Töraydın ile ilk maçında yarın Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde deplasmanda Kastamonuspor 1966 ile karşı karşıya gelecek. Kastamonu Gazi Stadında oynanacak olan mücadele saat 14.00da başlayacak. Yasin Kolun yöneteceği müsabakada galip gelen takım adını bir üst tura yazdıracak. Siyah-beyazlılarda kaleci Emre, stoperler İbrahim Öztürk ve Ivanov, İbrahim Akın, Aganovic ve Paixao Kastamonu kafilesinde yer almadı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık