Altayda Marco Paixao Tamam

Altay, transfer listesindeki Portekizli golcü Marco Paixaoyu renklerine bağladı.

Altayda Marco Paixao Tamam
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 17:01
Altay, transfer listesindeki Portekizli golcü Marco Paixaoyu renklerine bağladı.
7 yıl aradan sonra mücadele edeceği Spor Toto 1. Ligde gerçekleştirdiği transferlerle rakiplerine gözdağı veren Altay, Portekizli golcü Marco Paixao ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz gün İzmire gelen ve sağlık kontrolünün ardından siyah-beyazlı yönetimle görüşmelere başlayan Marco Paixao, Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın ile bir araya geldi ve yeni formasını giyerek resmi sözleşmeye imza attı.
Son olarak Polonya ekibi Lechia Gdanskta forma giyen 33 yaşındaki Marco Paixao, geçen sezon 28 maçta 16 kez rakip fileleri sarstı. Portekizli santrfor önceki sezon ise 34 müsabakada 18 gol kaydetti. Porto altyapısında yetişen ve İspanyada bir süre futbol oynayan Paixao, profesyonel kariyerine İskoçya ekibi Hamiltonda başladı. İranda Naft Tahran, Güney Kıbrısta Ethnikos Ahnas, Polonyada Slask Wroclaw, Çekyada Sparta Prag formalarını giyen 1,85 boyundaki tecrübeli forvet kanatlarda da görev alabiliyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık