Akdeniz Oyunlarında Milli Güreşçiler Madalyaları Topladı

18. Akdeniz Oyunlarında güreşçiler toplamda 13 madalya toplayarak tarih yazdı.

Akdeniz Oyunlarında Milli Güreşçiler Madalyaları Topladı
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 23:24
18. Akdeniz Oyunlarında güreşçiler toplamda 13 madalya toplayarak tarih yazdı.
İspanyanın Tarragona kentinde düzenlenen 18. Akdeniz Oyunlarında Türkiye güreşte toplam 13 madalya kazanarak büyük bir başarının altına daha imza attı. Bugün yapılan kadınlar finalinde mücadele eden güreşçiler 4 altın, 1 gümüş madalya kazandı.
50 kiloda mücadele eden Evin Demirhan Fransız Julie Sabatieyi 7-3, 55 kiloda Bediha Gün İspanyol Grachiela Sanchezi 2-0, 62 kiloda Elif Jale Yeşilırmak Tunuslu Marva Amrı 2-1 yenerek altın madalya kazandı. 68 kiloda Türkiyeyi temsil eden Buse Tosunda İtalyan Caneva Dalma ile 9-9 berabere kaldı. Milli güreşçi sayı avantajı ile maçı kazanarak altın madalya kazanan diğer sporcu oldu. 53 kiloda Aysun Erge ise gümüş madalyada kaldı. Türkiye böylelikle 18. Akdeniz Oyunlarında serbest stilde 2 altın 2 bronz, grekoromen stilde 2 altın, 1 gümüş, 1 bronz ve kadınlarda 4 altın bir gümüş olmak üzere 8 altın, 2 gümüş, 3 bronz ile toplam 13 madalya kazandı. Şampiyonada 14 kişilik bir ekip ile mücadele eden güreş milli takımlar toplam 13 madalya kazanarak büyük bir başarının daha altına imza attı.
Şampiyon sporcular yarın saat 16.10da İstanbul Atatürk Havalimanında olacaklar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık