Adana Demirspordan Futbol Şenliği

Adana Demirspor Kulübü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Adana Demirspor Tesislerinde futbol okullarının ve altyapı kategorilerinin katıldığı Futbol Şenliği düzenledi.

Adana Demirspordan Futbol Şenliği
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 15:42
Adana Demirspor Kulübü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Adana Demirspor Tesislerinde futbol okullarının ve altyapı kategorilerinin katıldığı Futbol Şenliği düzenledi.
Etkinliğe Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Tarkan Kulak, Şentürk Çalık, Tekin Taylancı, İsmail Tanrıverdi, Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Adana Demirspor Takım Kaptanı Murat Akın ve Adana Demirspor Kulübü Altyapı Teknik Sorumlusu Cengiz Hoşfikirer katıldı.
Adana Demirspor Futbol Okullarının ve altyapı kategorilerinin kortejiyle başlayan etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Tarkan Kulak, “Türkiyenin köklü kulüplerinden olan, sporda daima kardeşliği, dostluğu ve centilmenliği ön plana çıkaran, verdiği mücadele ve taraftarının desteğiyle her zaman Türkiyenin gururu olmayı başaran Adana Demirspor, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan büyük bir camiadır. Bu amaçla Türk futbolu ve Adana Demirsporun geleceği gençlerle bu özel günde biraraya gelmiş bulunmaktayız. Başkanımız Murat Sancak, geleceğin Demirsporunu inşa etmek adına altyapıya büyük önem vermektedir. Tesisleşme anlamında attığımız ve atacağımız adımlar da bunun en büyük göstergesi olmaktadır dedi.
2018-2019 sezonunda 9 futbol okulu ve 300 sporcu bulunduğunu belirten Kulak, Her geçen gün bu sayıyı arttırmak istiyoruz. İlk hedefimiz 30 futbol okulu ve 3 bin sporcuyu bünyemizde barındırmaktır. Amacımız çocuklarımızı eğitim yuvalarında keşfedip Adana Demirspora kazandırmaktır. Bu doğrultuda, 4 merkez ilçe Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçamda 231 ilköğretim okulundan 67 bin öğrenciye ulaşıp, futbol akademimizi oluşturup, seçmelerimizi yaparak, yetenekli gençlerimizi önce Adana Demirspora, sonra da Türk futboluna armağan etmektir” diye konuştu.
Adana Demirspor Tesislerinde16 takımın katılımıyla birbirinden tempolu maçların yapıldığı organizasyonun başlama vuruşunu Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Kulak ve Teknik Direktör Hakan Kutlu yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık