Şanlıurfada Narlıdere Köprülü Kavşağı Trafiğe Açılıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Narlıdere Viyadük ve Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu.

Şanlıurfada Narlıdere Köprülü Kavşağı Trafiğe Açılıyor
  • 23 Ekim 2018, Salı 11:56
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Narlıdere Viyadük ve Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprünün iki yakısını birbirine bağlayacak olan 3 katlı narlıdere viyadük ve köprülü kavşağında çalışmaları inceledi. Teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgiler alan Çiftçi, kavşağın GAP bulvarı kısmının trafiğe açılacağını belirtti.
Çalışmaları değerlendiren Çiftçi, Şanlıurfamız için en önemli projeler arasında yer alan Narlıdere Viyadük ve Köprülü Kavşağımızda çalışmalar devam ediyor. Çünkü Karaköprü ilçemizin 35 metrelik çevre yolunu aks olarak birbirine bağlayan bir köprülü kavşak. Aynı şekilde GAP Bulvarına transit bir geçiş sunuyor. Ve üzerindeki döner kavşakla trafiği her yöne dağıtıyor. Artık Narlıdere Köprülü Kavşağımızın sonuna geldik. GAP bulvarını 3 gün sonra trafiğe açıyoruz. Üzerindeki döner kavşak ve alt germeli viyadük sistemi de önümüzdeki günlerde trafiğe açılacak diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık