Kartepede Kamu Zararını Önlemek İçin Aykome Birimi Kuruldu

Kartepe Belediyesi, altyapı hizmetlerinin koordinasyon içerisinde yürütülerek kamu zararının önlenmesi için Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Aykome birimini görevlendirdi.

Kartepede Kamu Zararını Önlemek İçin Aykome Birimi Kuruldu
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 17:31
Kartepe Belediyesi, altyapı hizmetlerinin koordinasyon içerisinde yürütülerek kamu zararının önlenmesi için Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Aykome birimini görevlendirdi.
Hayata geçirdiği birçok projeyle güçlü ve marka bir ilçe olarak Kartepeyi geleceğe hazırlayan Kartepe Beeldiye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ekibiyle çözüm ve tasarruf odaklı hizmetlerde bulunmaya devam ediyor. İnşaat sektörünün canlı olduğu Kartepede yerleşim ile birlikte altyapı düzenlemeleri nedeniyle de birçok kazı çalışması yapılıyor. İlçede yapılan kazı denetimlerini de Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Aykome Birimi titizlikle gerçekleştiriyor.
Aykome Birimi, ilçe halkının çıkarlarını korumak için yürüttüğü kazı denetimlerini kamunun zarara uğratılmasının önüne geçmek adına gerçekleştiriyor. Bu amaç doğrultusunda çalışan Kartepe Belediyesi Aykome Birimi, SEDAŞ, İZGAZ ve İSU Genel Müdürlükleri ekiplerinin ilçede yaptığı kazıları yerinde denetliyor.
Öte yandan Kartepede kaldırım çalışmaları da devam ediyor. Belediye ekipleri Köseköy ve Uzuntarla Mahallelerinde de beton kaldırım çalışmalarını tamamladı.
Ekipler, Köseköy Mahallesinde Aynur Sokak ile Dilek Sokakların kesiştiği güzergahta yeni beton yaya kaldırımını bölge halkının hizmetine sundu. Kartepelilerin beklentilerine karşılık veren çalışmaların bir ayağı da Uzuntarla Mahallesi 209. Sokak üzerinde gerçekleştirildi. Her iki noktada da belediye ekipleri kalıplarla belirledikleri güzergahlarda Köseköy Mahallesinde 160 metre uzunluğunda ve 1 metre genişliğinde, Uzuntarla Mahallesinde de 210 metre uzunluğunda 1 metre genişliğindeki alanda beton kaldırım çalışması yaptı. Belediye ekipleri gerçekleştirdiği çalışma ile araç trafiğinin yoğun olduğu ana arter güzergah bağlantılı yoldaki ulaşımı güvenli hale getirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık