Karaköprüde Yeni Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydillinin talimatıyla ilçenin dört bir yanında yeni yol açma çalışmaları ile vatandaşın yol ihtiyacı gideriliyor.

Karaköprüde Yeni Yol Açma Çalışmaları Sürüyor
  • 30 Ekim 2018, Salı 14:24
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydillinin talimatıyla ilçenin dört bir yanında yeni yol açma çalışmaları ile vatandaşın yol ihtiyacı gideriliyor.
Karaköprüde büyümeyle ve konutlaşmayla birlikte artan yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydillinin talimatıyla ilçenin dört bir yanında yeni yol açma çalışmaları yapılıyor. Özellikle ilçenin en hızlı büyüyen mahalleleri olan Seyrantepe, Doğukent, Batıkent ve Akpiyarda yol ihtiyacı olan yerlerde Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yeni yollar açarak alt yapısı tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeyerek vatandaşın hizmetine sunuyor. Baydilli yeni gelişen ilçe olmaları nedeniyle ihtiyaçların fazla olduğunu ve bunların en önemlisinin yol olduğunun altını çizerken, ihtiyaçları karşılamak üzere tüm ekipleriyle ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Baydilli, Karaköprü ilçemizde her geçen yıl nüfusumuz yüzde 20 civarında bir artış gösteriyor. Bu da sürekli yeni ihtiyaçlar çıkmasına neden oluyor, biz de bu ihtiyaçları karşılamak için ekiplerimizle çalışıyoruz. Tabi yol medeniyetin sembolüdür diye yol ihtiyacına önem veriyor ve ihtiyaç doğan mahallelerimizde yeni yollar açarak hizmete sunuyoruz. Bunun dışında vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda yeni parklar, semt pazarları gibi hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizim Karaköprü Belediyesi olarak tek gayemiz şehri imar ve nesli ihyadır. Bunun için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede yol açma çalışmalarının yanı sıra yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollarda kilitli parke döşeme çalışması da yaparak yolları çamurdan ve tozdan kurtarıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık