İzmitin En Büyük Kültür Merkezi Hazır

İzmit Belediyesi tarafından Yenidoğan Mahallesinde yapılan İzmitin en büyük kültür merkezinin inşası tamamlandı.

İzmitin En Büyük Kültür Merkezi Hazır
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 10:43
İzmit Belediyesi tarafından Yenidoğan Mahallesinde yapılan İzmitin en büyük kültür merkezinin inşası tamamlandı.
İzmit Belediyesi tarafından Yenidoğan ve Serdar Mahallelerinin ortasında yaptırılan kültür merkezinin tamamlandığı ve Kasım ayı içinde hizmete gireceği kaydedildi. Yaklaşık 5 milyon lira harcanarak yaptırılan ve İzmitin en büyük kültür merkezi olan Yenidoğandaki merkez bölgede büyük bir eksikliği giderecek.
Mimari yapısıyla dikkat çeken kültür merkezi, kadınından çocuğuna, gencinden yaşlısına herkesin faydalanabileceği şekilde tasarlandı. Serdar ve Yenidoğan Mahallerinde sokakta yapılan düğünlerin daha güzel bir koşulda yapılmasını sağlayacak kültür merkezi, sokaklarda yapılan düğünlerde yaşanan sorunları da ortadan kaldıracak. Yaklaşık 4 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen merkez 2 bodrum, zemin ve iki normal kattan oluşuyor. Kültür merkezinde 400 kişilik düğün salonu, kondisyon salonu, kafeterya, mescit, 3 adet oyun salonu, çok amaçlı salon, eğitmen odası ve 11 adet eğitim salonu bulunuyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık