Gebzenin Yeni Modern Pazarında Çalışmalar Tamamlanıyor

Gebze Belediyesi tarafından yapılan Mevlana Kapalı Pazar Yerinin çalışmaları tamamlandı.

Gebzenin Yeni Modern Pazarında Çalışmalar Tamamlanıyor
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 15:25
Gebze Belediyesi tarafından yapılan Mevlana Kapalı Pazar Yerinin çalışmaları tamamlandı.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yapımı tamamlanan Mevlana Kapalı Pazar Yerinde değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Belediye Başkan yardımcıları Nilay Ayran, Sadık Albayrak, Engin Güzel ve ilgili birim müdürleri katıldı. Mevlana Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşen toplantıda Mevlana Kapalı Pazar Yerinde Gebzelilere hizmet verecek olan müdürlükler ve birimler değerlendirildi.
Toplantı öncesi yapımı tamamlanan pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Köşker, “Gebzemize çok güzel bir kapalı pazar daha kazandırdık. Sadece pazar yeri olarak hizmet veren alanlar olmayacak. İçerisinde dükkanlar, kafe ve restoranlar yer alacak. 24 saat yaşayan bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra yine bu kapalı pazar yerimizde belediyemizin bazı müdürlükleri vatandaşa burada hizmet verecek. GESMEK kurslarımız yine bu alanların içerisinde olacak. Her yönüyle bölgenin ve Gebzenin ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan bir proje oldu” dedi.
28 bin 311 metrekare alan üzerine inşa edilen dev projenin inşa çalışmaları tamamlandı. İnce işçilik ve elektrik altyapı çalışmalarının sürdüğü modern kapalı pazar yeri çok yakın bir tarihte Gebzelilere hizmet vermeye başlayacak. Cuma Pazarının taşınacağı ve Gebzenin büyük bir sorundan kurtaracak olan projede artık çalışmalar son aşamaya geldi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık