Eyyübiyede Park Yapım Çalışmaları Sürüyor

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede park yapım çalışmalarına devam ediyor.

Eyyübiyede Park Yapım Çalışmaları Sürüyor
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 13:19
Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede park yapım çalışmalarına devam ediyor.
Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Selçuklu Mahallesinde yapımına başladığı 16 bin 500 metre karelik alanı kapsayan yeni park sahasında çalışmalarına devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekincinin talimatlarıyla Selçuklu Mahallesinde başlattıkları park yapımı çalışmaları sona gelindi. Selçuklu Mahallesinde toplamda 16 bin 500 metre karelik alan daha önce vatandaşlar tarafından hafriyat döküm alanı olarak kullanılırken, Eyyübiye Belediyesi ekipleri tarafından temizlenerek park için çalışmalarını başlattı. Bitme aşamasına getirilen parkta, 2 adet çocuk oyun alanı, spor kondisyon aletleri alanı, oturma alanları, teraslı yeşil alanlar ile dinlenme alanları bulunuyor. Bölgede yaşayan vatandaşların sosyal alanda ihtiyacını karşılayacak olan park aynı zaman da çocuklarında eğlence alanı haline gelecek.
Mahallede yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkür eden Selçuklu Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldız, Mevcut belediyemizden önce bu parkımız olduğu gibi dağlıktı, çocuklar pislik içinde oynuyorlardı, şuan ki belediye başkanımız Mehmet Ekinciden park talebinde bulunduk, kendiside sağ olsun hemen faaliyete geçti. Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, bu parkın sözünü verdi ve uyguladı. Bu parkımızın alanı 16 bin 500 metre kare, mahallemizde vatandaşlarımızın, çocuklarımızın vakit geçirecekleri bir alan haline getirilecek. Onlara güzel bir yer tahsis ettik. Bu imkanı sağlayan Eyyübiye Belediyesine ve Belediye Başkanımız Mehmet Ekinciye çok teşekkür ederim diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık