Başkan Epcim Kent Park Yaşam Alanını Denetledi

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, kent pak yaşam merkezi alanı inşaat çalışmalarını inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı.

Başkan Epcim Kent Park Yaşam Alanını Denetledi
  • 30 Haziran 2018, Cumartesi 13:32
Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, kent pak yaşam merkezi alanı inşaat çalışmalarını inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı.
Hakkari Belediye Başkanlığı, Kent Park Yaşam Merkezi projesini hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Başkan Yardımcısı Erhan Okay, Atlılar Caddesi üzerinde bulunan eski belediye garajı alanında yapılacak olan Kent Park Yaşam Merkezi inşaat çalışmalarını inceleyip, teknik ekiplerden bilgi aldı. Hakkari Belediye Başkanlığı yetkilileri, Hakkarinin en büyük camisi olan Ulu Caminin hemen karşısında bulunan 8 bin metrekare alan üzerinde bulunan belediye eski garaj binasını yıkarak yerinde yapılacak olan Kent Park Yaşam Merkezi inşaat çalışmalarının devam ettiğini ifade ettiler. Yetkililer, “Bu yaşam alanının içerisinde bisiklet, koşu ve yürüyüş yolları, 400 kişilik amfi tiyatro, çocuklar için tekerlekli patent alanları, çocuk oyun grupları, oturma kamelyaları, özel süs havuzları, fitness salonu, çocuk oyun alanları, özel dekoratif aydınlatmalar ve 2 bin 500 metre peyzaj alanı ve diğer kent ekipmanlar yer alacaktır” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık