Güründe Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Sivasın Gürün ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 95inci yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Güründe Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 12:59
Sivasın Gürün ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 95inci yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.
Kutlama etkinliği Gürün Kaymakamı Reşit Özer Özdemirin makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Törenlerin başlaması için ilçe stadyumuna geçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakam Reşit Özer Özdemir, Garnizon Komutanı Burhan Çolak, Belediye Başkanı Nami Çiftçi stadyumda bulunan öğrenci ve vatandaşların bayramlarını kutladılar. Kaymakam Reşit Özer Özdemir Cumhuriyetin önemini anlattı.
Konuşmanın ardından öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu şiirleri okuması sonrası, okullar arası 100 metre ve bin metre koşu yarışması yapıldı. Dereceye giren öğrencilere madalyalarını Kaymakam Reşit Özer Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Burhan Çolak ve Belediye Başkanı Nami Çiftçi tarafından verildi. Gürün Anadolu Lisesi öğrencileri bayrak açma gösterisi yaptılar akabinde tören geçişi yapılarak 29 Ekim törenleri sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık