Altınyaylanın Çehresi Değişiyor

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Altınyayla ilçe merkezi ve köylerinde bir takım gezi ve incelemelerde bulundu.

Altınyaylanın Çehresi Değişiyor
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 14:34
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Altınyayla ilçe merkezi ve köylerinde bir takım gezi ve incelemelerde bulundu.
İncelemeler sırasında Kayaya Altınyayla İlçe Kaymakamı Halil Dalak, Altınyayla İl Genel Meclisi Üyesi Şerafettin Çoban, İlçe Özel İdare Müdürü Yaşar Bıyık ve ilgili teknik personeller de eşlik etti. İlk olarak, Altınyayla İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Kayaya Kaymakam Halil Dalak ve ilgili ilçe müdürleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaya daha sonra Belediye Başkanı Necmettin Mermere ziyarette bulundu.
Altınyayla ilçe merkezinde yapılan Altınyayla İmam Hatip Orta Okulunda da incelemelerde bulunan Kaya İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer yetkililerden okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Altınyaylaya bağlı, Kızılhüyük ve Taşlıhüyük köylerini ziyaret ederek, kırsalda yaşayan vatandaşlar ile bir araya gelen Kaya 2018 yılı yatırım programı kapsamında Altınyaylaya kazandırılan hizmetleri yerinde inceledi. Ziyaretler sırasında köy okullarına da misafir olan Kaya, öğrenciler ve öğretmenler ile buluştu.
Genel Sekreter Kaya,Sivas İl Özel İdaresi olarak, Altınyaylaya kazandırılan hizmetleri yerinde inceledik. İlçede yürütülen bütün hizmetlerin hedefine ulaştığını gördük. Hiçbir eksiklik söz konusu değil dedi. ifadelerini kullandı.
Köylerde icra edilen parke taşı çalışmalarının ne kadar isabetli olduğuna vurgu yapan Kaya,Şiddetli bir şekilde yağan yağmurun ardından, köy konağından okula doğru yürüdük ve pırıl pırıl bir şekilde okulumuza ulaştık. Çocuklarımızın ayağı çamura değmeyecek. Köylerimizde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını ve problemlerin ortadan kalktığına şahit olduk. Bu hizmetlerin ilçelerimize ve köylerimize ulaşması aşamasında, çalışmalarımızı himaye eden Valimiz Sayın Davut Güle, desteklerinden dolayı milletvekillerimize, ilçe kaymakamlarımıza, çalışmaları takip eden il genel meclisi üyelerimize, ilçe müdürlerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık