Şanlıurfada Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Şanlıurfada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Şanlıurfada Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 12:59
Şanlıurfada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Şanlıurfada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması Vali Abdullah Erinin makamında tebrikleri kabulüyle başladı. Cumhuriyet Caddesinde devam eden kutlamalara Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, CHP Milletvekili Azizi Aydınlık, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuğa, İl Jandarma Komutanı Eyüp Sabri Kirişçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Vali Abdullah Erin, Tuğgeneral Oktay Ağbuğa ve Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi halkı ve askeri birliği selamladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı kutlama, Haliliye Belediyesi mehteran takımının gösterisi ve askeri geçit töreniyle son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık