İçişleri Bakanı Soylu Akçakalede

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye sınırındaki Akçakale ilçesinde, sınır duvarları, aydınlatma ve kamera sistemlerini inceledi.

İçişleri Bakanı Soylu Akçakalede
  • 28 Ekim 2018, Pazar 18:14
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye sınırındaki Akçakale ilçesinde, sınır duvarları, aydınlatma ve kamera sistemlerini inceledi.
Sınırı duvarları ve aydınlatma sistemlerini inceleyen İçişleri bakanı Süleyman Soylu, daha sonra Akçakale ilçe merkezine geldi. İlçe merkezine gelirken vatandaşlar Bakan Soylunun yolunu keserek mırra (acı kahve) ikram etti. Akçakale gümrük kapısında vatandaşlar İçişleri Bakanı Soylu ile görüşmek için talepte bulundu. Bakan Soylu, onu bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Bakanı bekleyen vatandaşların çoğunluğu, Akçakale geçici barınma merkezinde çalışan işçilerdi. Akçakale geçici barınma merkezinde çalışanlar, çadır kentin kapanmasıyla birlikte, çeşitli illere tayinlerinin çıkartılacağı gündeme gelmiş ve bu mevzuyla ilgili mağduriyetlerini Bakan Soyluya iletti. Bakan Soylu, kimsenin mağdur edilmemesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ve konunun gündemlerinde olduğunu belirtti.
Bakanın bu açıklamasından sonra çadır kent çalışanları Bakan Soyluya teşekkür ederek alkışladı. Bakan Soylu ve beraberindeki heyet daha sonra Şanlıurfaya hareket etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık