Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri, Yazar Hüseyin Ahmet Çelikin söyleşi ve imza günü ile devam etti.

Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Sürüyor
  • 28 Ekim 2018, Pazar 13:36
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri, Yazar Hüseyin Ahmet Çelikin söyleşi ve imza günü ile devam etti.
Yenikent İmam Hatip Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluşan Yazar Çelik, daha sonra Faik Baysal Kütüphanesinde kültür sanat dostlarıyla bir araya geldi. Çelik, programların sonunda katılımcılar için kitaplarını imzaladı.
Daha ortaokuldayken edebiyatla ilgilenmeye başlayan Hüseyin Ahmet Çelik, “Bu zamanlarda kitaplara ulaşmak çok daha kolay, edebiyat dergileri çok fazla çıkıyor. Çok güzel imkânlarınız var. Sizler gibi bir öğrenciyken Türkiye genelinde yayımlanan bir edebiyat aktüel sanat dergisi olan ‘Gerçek Hayat dergisinde Mevlana İdris bir sayfa düzenliyordu. Okuyucuların yazılarını yayınlıyorlardı. Bende oraya şiirlerimi ve yazılarımı gönderiyordum. 2007 yılında ilk yazım yayınlanmıştı. 11 yıldır birçok dergi yazılarımı yayınlıyor. Eğer sizlerin de yazılarınız, şiirleriniz varsa muhakkak edebiyat dergileriyle iletişime geçmelisiniz. Benim yazımı kimse dikkate almaz, beni kimse görmez, benim şiirimi kimse okumaz diye düşünmeden Türkiyede olan bir edebiyat dergisine göndermeniz de fayda olduğunu düşünüyorum” dedi.
Konuşmasına devam eden Çelik, “Ben aslında şair olmak istiyordum. Hala şiir yazıyorum ama edebiyatta birinci ulaştığım alan öykü oldu. Sizin yaşlarınızdayken matematik dersinde arka sıraya geçip ‘Nurullah Genç şiirleri okurdum. Ortaokul ve lise dönemlerinde temel klasikleri okumam gereken yerde ben hep şiir okurdum. Liseden itibaren Necip Fazıl Kısakürek şiirlerini yoğun bir şekilde okudum. Benim ders kitabım şiir kitapları oldu” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık