Başkandan Lösemiyle Mücadeleye “Maskeli” Destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında maske takarak fotoğraf çektirdi.

Başkandan Lösemiyle Mücadeleye “Maskeli” Destek
  • 30 Ekim 2018, Salı 16:52
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında maske takarak fotoğraf çektirdi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi üyeleri ile makamında bir araya geldi. Alinur Aktaş, LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Özcandan çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı, ziyarete katılan çocuklarla da bol bol sohbet etti. Başkan Aktaş, “Hayatımız çocuklarımız” diyen LÖSEVe dikkatleri çekmek ve ‘2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık oluşturmak maksadıyla maske takarak, çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi. Çocuklar da Başkan Aktaşa LÖSEVin umut bebeğini hediye etti. LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Özcan ise LÖSEV adını kullanarak bağış toplayanlarla ilgili vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.
Ziyarette, 8 Kasım 1998de kurulan ve bu yıl 20. yılında olan LÖSEV tarafından, ‘2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasının bütün çocuklara armağan edildiği belirtildi. LÖSEV yetkilileri, ‘2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasına farkındalık sağlamak maksadıyla “2 Kasımda maskeni tak ve fotoğrafını @losev1998 etiketiyle paylaş, çocuklarımıza umut ol” diyerek, herkesi kampanyaya katılmaya davet etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık