Çaykur, Abd Pazarı İçin Yeni Bir Sözleşmeye İmza Attı

ÇAYKUR’un ürettiği çayların Amerika Birleşik Devletleri’ne satışı için Vintage Food Corporation firması ile yeni bir protokol imzalandı.

Çaykur, Abd Pazarı İçin Yeni Bir Sözleşmeye İmza Attı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 10:55

15 Ekimde ÇAYKURdaki görevine başlayan Genel Müdür Ekrem Yüce bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ederken bir yandan da “Çayın doğduğu Çine satış yapabilene kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” sloganını gerçekleştirmek için çalışmalarına başladı.

Çaykur Genel Müdürlüğüne tekrar atanan Genel Müdür Ekrem Yüce tebrik ziyaretlerini kabul ederken, Amerikada faaliyet gösteren ve daha önce ÇAYKUR ürünlerini Amerikada tüketicilerle buluşturan Vintage Food Corporation firmasının yetkilileri ile ABDde çay satışını arttıracak yeni bir protokole imza attı.

Ayağının tozuyla Amerikadaki çay satışını arttıracak olan protokolü imzalayan Genel Müdür Yüce, ÇAYKUR olarak Amerika Birleşik Devletlerine bugüne kadar yapmış olduğumuz satışları Amerikada ÇAYKURu temsil eden, Amerikada ÇAYKUR çaylarını büyük bir özveri ile tüketiciler ile buluşturan Vintage Food Corporation firmasının sahibi Levent Demirgil bey ve Genel Koordinatörü Erkut Alkan Beyle şuanda Amerikadaki satış miktarlarımız konusunda bir mutabakata vardık. Bu konuda büyük bir özveriyle ÇAYKUR ürünlerini Amerikada yaşayan vatandaşlarımızla ve Amerikalılarla buluşturan Vintage Food Corporation firmasının yönetim kurulu başkanına ve genel koordinatörüne teşekkür ediyorum dedi.

İmzalanan protokol ile Amerikaya yapılan çay satışının 2019 yılında yüzde 150 oranında artacağını belirten Yüce, ÇAYKUR ürettiği ihraçlık çaylarını Amerika Birleşik Devletlerine Vintage Food Corporation firması kanalıyla bugüne kadar yoğun bir satış gerçekleştirdi. Bundan böyle 1 Kasım 2018 - 31 Aralık 2019 tarihlerini kapsayan ve mevcut satışları yüzde 150 arttıracak yeni bir protokol imzalandı. Protokolün her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum. ÇAYKUR ürünlerinin dünyanın en uç noktasına kadar satılması için çalışmalarımıza hiç vakit kaybetmeden başladık ve hızla bu çalışmalarımız hem iç pazarda hem de dış pazarda sürdüreceğiz şeklinde konuştu.

ÇAYKURun ürünlerini Amerikada tüketiciler ile buluşturan Vintage Food Corporation firmasının sahibi Levent Demirgil bu protokolle ÇAYKUR ürünlerinin satışının minimum yüzde 150 oranında artacağını bunun daha da üzerinde bir satış için çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.

Demirgil, Biz yıllarca ÇAYKURun Amerikada temsilciliğini yapmaktan son derece şeref ve gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki çayımız kalite ve sağlık açısından dünyanın en iyi çaylarından birisidir. Amerikada ÇAYKUR ürünlerini satmaktan son derece memnunuz ve ÇAYKUR ürünlerini daha uç noktalara götürmek için çalışıyoruz. Genel Müdürümüz Ekrem Beyle daha öncede çalıştık. Tekrar ÇAYKURun başına geldiği için çok memnunuz. Kendisini ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bu ziyarette ayrıca çayımızı nasıl daha çok satarız konusunda istişarede bulunduk ve inşallah satışlarımızı minimum yüzde 150 ve üstüne çıkartmaya çalışacağız. Bu vesile ile kendisine çok teşekkür ediyoruz ve çayımızı uç noktalara taşıması noktasında da kendisine Allahtan yardım diliyoruz“ dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık