Vosvos Tutkunları, Cumhuriyet Bayramı İçin Toplandı

Ordunun Perşembe ilçesinde bir araya gelen vosvos tutkunları, Cumhuriyetin kuruluşunun 95inci yıl dönümünü düzenledikleri konvoyla kutladı.

Vosvos Tutkunları, Cumhuriyet Bayramı İçin Toplandı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 17:36
Ordunun Perşembe ilçesinde bir araya gelen vosvos tutkunları, Cumhuriyetin kuruluşunun 95inci yıl dönümünü düzenledikleri konvoyla kutladı.
Cumhuriyet Konvoyu etkinliğinde bir araya gelen vosvos tutkunları, Ordunun sakin şehri olarak bilinen Perşembe ilçesinde buluştu. Perşembe Kaymakamlığı, Perşembe Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında vosvos tutkunları, araçlarını Türk bayrakları ile süsledi. Çok sayıda vosvos aracın katıldığı etkinliğe, kentteki bisiklet kulüpleri de katılarak destek verdi.
Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Cumhuriyetin, Atatürkün emanet ettiği en büyük eser olduğuna dikkat çekerek, Orduda coşkulu bir şekilde Cumhuriyetin kuruluşunun 95nci yılını kutladıklarını aktardı. Perşembe ilçesinin sakin şehir olmasının önemli olduğuna işaret eden Toparlak, etkinliğin güzel geçtiğini de belirtti.
Ordu Vosvos Kulübü Derneği Başkanı Şükür Odabaşı ise, Cumhuriyetin kuruluşunun 95inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında buluştuklarına dikkat çekerek, Ordu dışında Giresun, Trabzon, Rize ve Samsun gibi illerden de konvoya katılım olduğunu söyledi.
Yaklaşık 30 kilometre süren konvoyun ardından araçlar Yason Burnunda toplanıldı. Etkinlik, katılımcılara hamsi ikram edilmesiyle sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık