Ordulu Fındık Üreticileri: Pazarda 12 Tlden Satmaktansa, Bu Fiyat Daha İyi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, fındık fiyatlarını açıklaması üzerine, üreticilerin bazıları memnun kalırken, bazıları ise fiyatın açıklanmasında geç kalındığı görüşünde.

Ordulu Fındık Üreticileri: Pazarda 12 Tlden Satmaktansa, Bu Fiyat Daha İyi
  • 26 Ekim 2018, Cuma 7:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fındık üreticilerinin merakla beklediği fındık alım fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamasında, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO), 1 Kasımdan itibaren 1. kalite levant fındığın kilosunu 14, Giresun fındığının kilosunu ise 14,5 liradan alınacağını belirten Erdoğan, üreticilere müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, kayıtlı fındık alımlarında kilo başına 2 TL de destek verileceğini müjdeledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın açıklamalarının ardından üreticiler, fındık fiyatlarının belirlenmesinde geç kalındığını, TMOnun şimdiye kadar fındık alımı gerçekleştirmiş olması gerektiğini ileri sürdü. Bazı üreticiler, açıklanan fiyatların yetersiz olduğunu belirterek, fındığın kilogramının en az 15 TL olması gerektiğini savundu. Bazı üreticiler de fiyatın kendilerine yettiğini, piyasada 12 TLden satmaktansa bu şekilde satmanın daha iyi olduğunu açıkladılar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık