Cumhuriyet İçin Koştular

Orduda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ulugöl Tabiat Parkında ‘2nci Cumhuriyet Yol Koşusu düzenlendi.

Cumhuriyet İçin Koştular
  • 28 Ekim 2018, Pazar 17:38
Orduda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ulugöl Tabiat Parkında ‘2nci Cumhuriyet Yol Koşusu düzenlendi.
Ordu Valiliğinin himayesinde Büyükşehir Belediyesi, Gölköy Kaymakamlığı, Gölköy Belediyesinin desteği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 95nci yılında Gölköy ilçesindeki Ulugöl Tabiat Parkında ‘2nci Cumhuriyet Yol Koşusu düzenlendi. 20 ilden 250 sporcunun katıldığı koşuda erkekler 5, kızlar 3 bin ve halk koşusunda da 3 bin metre koşuldu. Renkli görüntülerin oluştuğu koşuda sporcular kıyasıya mücadele etti.
Koşu sonrası dereceye giren sporcular, Vali Yardımcısı Adem Öztürk, Gölköy Kaymakamı Necdet Özdemir, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından ödüllendirildi. Genç erkeklerde Abdullah Çakır, Güray Nas ve Lokman Kızılkaya dereceye girdi. Genç kadınlar kategorisinde ise Semanur Saygısız, Hayriye Kocabay ve Ümmühan Yavuz ilk üçe girdi. Halk koşusunda ise kadınlardan Hazal Yücel, Özlem Balakar ve Zülfiye Kurt dereceye girmeyi başarırken, halk koşusunda erkeklerde Ömer Faruk Kaymak, Aydın Çifçi ve İhsan Kaya ilk üçte yerini aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık