Nevşehirin Ürünleri, Yörexte Beğeniye Sunuldu

Nevşehirin yöresel ürünleri, Antalyada 9uncusu gerçekleştirilen YÖREXte tanıtıldı. Nevşehirin ürünlerine vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Nevşehirin Ürünleri, Yörexte Beğeniye Sunuldu
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 9:41
Nevşehirin yöresel ürünleri, Antalyada 9uncusu gerçekleştirilen YÖREXte tanıtıldı. Nevşehirin ürünlerine vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Bu yıl 9uncu kez düzenlenen YÖREXe 72 ilin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti de yöresel ürünleriyle katıldı. ‘Sizin oraların nesi meşhur sloganıyla 24-28 Ekim tarihlerinde açık kalacak YÖREXte, 252 kurum, 135 oda borsa, 19 kalkınma ajansı yöresel ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Kapadokya sizi çağırıyor sloganıyla kurulan Kapadokya standında Nevşehirin yöresel ürünleri vatandaşların beğenisine sunuldu.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen fuara bu sene ilk defa katıldığını belirterek, Türkiyenin çok zengin bir ülke olduğunu ve bu zenginliklerin Antalyada beğeniye sunulduğunu söyledi.
Kapadokyadan geldiklerini ifade eden Başkan Seçen, Biliyorsunuz Nevşehir coğrafi, kültür ve tarih bakımından çok köklü medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir coğrafya. Nevşehirin çok mühim toprakları var, o yüzden ürünleri de çok meşhur. Ürünleri de çok meşhur. Coğrafi işareti olan kabak çekirdeğimiz var. Üzümümüz, simidimiz çok meşhur. Bu zenginliği Antalya halkına tanıtmak için buradayız dedi.
Fuarın güzel geçtiğini kaydeden Seçen, ilgiden memnun olduklarını belirtti. Seçen, Ürünlerimizi say say bitmez. Nevşehiri gelip görmek yaşamak lazım. Şuan fuarda çok güzel, şenlik havasında geçiyor. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık