Hınıs Kaymakamı Aydan Varto Kaymakamı Kaçmaza Ziyaret

MUŞ (İHA) ?? Erzurumun Hınıs Kaymakamı Bülent Ay, Varto Kaymakamı Erkan Kaçmazı ziyaret etti.

Hınıs Kaymakamı Aydan Varto Kaymakamı Kaçmaza Ziyaret
  • 23 Ekim 2018, Salı 13:03
MUŞ (İHA) ?? Erzurumun Hınıs Kaymakamı Bülent Ay, Varto Kaymakamı Erkan Kaçmazı ziyaret etti.
Hınıs Kaymakamı Bülent Ay, Varto Kaymakamı Erkan Kaçmazı ziyaret ederek, ilçe ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam ve Belediye Başkanı Vekili Erkan Kaçmaz, Komşu ilçemiz olan Hınıs ilçemizin Kaymakamı Bülent Ay ve Hınıs İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Suat Aktürk ile birlikte bizleri ziyaret etti. İlçeye yeni atanmamızdan dolayı ilçe kaymakamları arasındaki görüşmelerimizi yaptık. Kaymakamımızla beraber Varto Belediyesi adına yapılan hizmetleri yerinde inceledik. Yapılan hizmetlerle ilgili kendisine gerekli bilgileri verdim. Bizleri ziyaret eden Hınıs Kaymakamı Bülent Aya ziyaretinden dolayı teşekkür ederim dedi.
Hınıs Kaymakamı Bülent Ay ise, Varto Kaymakamı Kaçmazın ilçeye atanması ile birlikte kendisini ziyaret etmek istediğini belirterek, Ancak işlerin yoğun oluşu nedeniyle kendisiyle bugün görüşmem nasip oldu. Kaymakamımız bizleri çok sıcak karşıladı. Çalışmalar hakkında gerekli bilgiler edindim dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık