Gadın Muğlam, Türkülere İşlenmiş Kadın Hikayeleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde düzenlediği ‘Gadın Muğlam’ etkinliğiyle türkülere işlenmiş kadın hikâyelerini anlattı.

Gadın Muğlam, Türkülere İşlenmiş Kadın Hikayeleri
  • 17 Mart 2019, Pazar 8:40


Muğla Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde düzenlediği ‘Gadın Muğlam etkinliğiyle türkülere işlenmiş kadın hikâyelerini anlattı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen çocuk gelin, töre cinayetleri gibi konuların tiyatral ve müzikli gösteriyle sunulduğu etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği , Türk Halk Dansları  ve Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikte Zübeyde Hanım ve Atatürk Konulu video gösterimi, kına merasimi, şiirler ve yörelerimizden türküler yer aldı.

Sanat Yönetmenliğini Serkan Yıldızın yaptığı etkinliğe konuk sanatçı olarak Ayşe Suda ve Dilara Elagözlü katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve il protokolünün katıldığı etkinlik sonunda etkinliği hazırlayan konservatuvar eğitmenlerine çiçek takdim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık