Almanlar Bodruma Geliyor

Almanya’nın önde gelen seyahat acentalar zinciri RTK yetkililerinden Kerstin Forstner, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Almanlar Bodruma Geliyor
  • 30 Ekim 2018, Salı 10:00

2019 yılı ve sonrası için Bodrum ile ilgili planladıkları çalışmaları paylaşmak üzere Bodrumu ziyaret eden RTK yetkililerinden Kerstin Forstner, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile de görüşerek yaptıkları çalışmalar hakkında kendisine bilgi verdi. Meeting Point Turkey Ege Direktörü Orhan Kangül ve Bodrum Kontrat Müdürü Hakan Alimin de eşlik ettiği ziyarette Forstner, ilk olarak Mayıs 2019da 200 kişilik, Ekim 2019da ise 900 kişilik acenta sahipleri ve üst düzey yöneticilerden oluşan iki grubu Bodrumda bir araya getirmek istediklerini ifade etti.

Bodrumda kaldığı süre boyunca Bodrum yarımadasını adım adım gezen Forstner, Bodruma hayran kaldığını da belirterek, FTI Group - Meeting Point Turkey çatısı altında Bodrum için yapacakları çalışmanın heyecan verici olacağını söyledi.

Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon ise Alman turistlerin Bodrum için çok önemli olduğunun altını çizerek RTK yetkilisine ve FTI Group - Meeting Point Turkey yetkililerine yapmış oldukları çalışmalar için ayrıca teşekkür etti. Başkan Kocadon, “Bölgemize yapılacak her türlü yatırımlara sonuna kadar destek olacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık