Mezitlide Cumhuriyet Yürüyüşü

Mezitli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıldönümü dolayısıyla ‘Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi.

Mezitlide Cumhuriyet Yürüyüşü
  • 30 Ekim 2018, Salı 14:12
Mezitli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıldönümü dolayısıyla ‘Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi.
Mezitli Belediyesi tüm resmi bayramlarda geleneksel hale getirdiği meşaleli yürüyüşe 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında da devam etti. Demokrasi Meydanından başlayarak Amfitiyatroya kadar devam eden yürüyüşe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bin metre uzunluğunda Türk bayrağının taşındığı yürüyüşe, folklorik kıyafetleri ile katılan Mersina Halk Dansları Topluluğu ile Pompei Tiyatrosu oyuncuları görsel şovları ile renk kattı.
Yürüyüşün ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri Amfitiyatroda devam etti. Mersina Halk Dansları Topluluğunun ‘Zeybek gösterisi, Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi öğrencilerinin ‘Vals dansı ve Mersin Devlet Opera ve Bale Müdürlüğü sanatçılarının türküleri Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doruğa taşıdı.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, etkinlikte yaptığı konuşmada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün demokrasi ve cumhuriyet anlayışına dikkat çekti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık