Başkan Tollu: Arı Gibi Çalışarak Hizmet Ediyoruz

Mersinin Erdemli ilçe Belediyesinin Kızkalesi Mahallesinde yürüttüğü asfalt çalışmaları devam ediyor.

Başkan Tollu: Arı Gibi Çalışarak Hizmet Ediyoruz
  • 30 Ekim 2018, Salı 10:59
Mersinin Erdemli ilçe Belediyesinin Kızkalesi Mahallesinde yürüttüğü asfalt çalışmaları devam ediyor.
Erdemlinin her mahallesinin kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediyenin Kızkalesi Mahallesinde de arı gibi çalışarak hizmet ettiğini dile getirdi. En önemlisi köy-belde ve kent merkezi ayrımı yapmadan çalıştıklarını kaydeden Tollu, Erdemlinin her mahallesinde belediye ekiplerinin vatandaşın rahatı için çalışmalar sergilediğini söyledi. Tollu, Eksiklerini tespit ettiğimiz Kızkalesinde asfalt alt yapı temel hazırlıklarımız sürüyor. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak bu bölgede de asfaltı vatandaşlarımızın ayağına sereceğiz. Vatandaşlarımız rahat olsun. Bize bu konuda destek veren başta tüm vatandaşlarımız olmak üzere, bizleri yalnız bırakmayan meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, bu çalışmaların yerine getirilmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum dedi
Erdemli Belediyesinin mahallelerine yaptıkları asfaltlama-yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Başkan Tolludan Allah razı olsun. Beldemize mükemmel bir hizmet yapıyor ifadelerini kullandılar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık