Salihlide İndirim Yapan Esnafa Teşekkür

Manisa’nın Salihli ilçesinde protokol üyeleri, ’Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’ kapsamında ekonomik seferberliğe destek veren esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu.

Salihlide İndirim Yapan Esnafa Teşekkür
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 5:50

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) ülke genelinde yürüttüğü Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına, Salihliden katılım her geçen gün artarken, Salihli Kaymakamı Levent Kılıç, Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli TSO yönetimi ve meclis üyeleri ile indirim afişlerini dükkan camlarına asan esnafı ziyaret etti. Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, en az yüzde 10 oranında indirimi en az 3 ay boyunca sürdürme koşulunun olduğu projeye katılım yoğun olduğunu söyledi. Farklı sektörlerden 100e yakın firmanın kampanyayı desteklediğini ifade eden Yüksel, ekonomideki sıkıntının azaltılması ve enflasyonun aşağı çekilmesi konusunda destek veren herkese teşekkür etti.

Kaymakam Kılıç ise “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kampanyasına katılan esnafa gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık