Cumhuriyet Bayramı Konserine Yoğun İlgi

Türkiye Cumhuriyetinin 95. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Battalgazi Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından bir konser verildi.

Cumhuriyet Bayramı Konserine Yoğun İlgi
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 17:49
Türkiye Cumhuriyetinin 95. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Battalgazi Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından bir konser verildi.
Türkiye Cumhuriyetinin 95. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Battalgazi Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından Şemsiye Sokakta düzenlenen konsere Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkanın yanı sıra bazı kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhuriyetin önemine dikkat çekerek, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. 95ici yıl dönümü icra ettiğimiz Cumhuriyet Bayramı, milli kurtuluş savaşımızın sonucunda milletimizin bağımsız olarak taçlandırılmasının ifadesidir. Bu coğrafya pahalı bir coğrafya. Dünde pahalıydı, bugünde pahalı, yarında pahalı bir coğrafya. Bu coğrafyanın bedelini ve yükünü taşımak ağırdır, onun için bu coğrafyada yaşamanın bedelini her zaman ödedik. Dün ödedik, bugün ödüyoruz ve yarında ödemeye hazırız. Bu ülke bize ilelebet payidar kalacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet bağımsız ve hür olarak yaşamaya devam edecektir. 29 Ekim 1923te Cumhuriyet ilan edilmiş ve dünyaya denmiş ki Türk Devleti, Türk milleti devletsiz yaşayamaz 16 büyük imparatorluk kurmuşuz tarihte. İnşallah bu devletimizi ebed müddet devam ettireceğiz. Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kıymetini iyi bilmemiz lazım. Dün Cumhurbaşkanımızda Recep Tayyip Erdoğan, mesajında, Bu Coğrafya pahalı ve bu coğrafyada ebed müddet biz buradayız şeklinde konuştu.
Şer güçlerin nifak tohumu ekmeye devam ettiğini belirten Başkan Gürkan, “Bugün şer güçler her zaman olduğu gibi etrafımızda, şer güçler nifak tohumları ekmeye çalışıyor. Milletimizin birliğini, beraberliğini, dirliğini ve düzenini bozmaya çalışıyor. Biz bunlara dün prim vermediğimiz gibi, bugünde prim vermeyeceğiz, yarında prim vermeyeceğiz. Ordumuz, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz sınırlarımızda nöbette, hafif kımıldayan olursa kafasına anında çöküyor. Dolayısıyla bizler bu coğrafyada birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadığımız müddetçe, birbirimizi sevdiğimiz müddetçe, birbirimize saygı gösterdiğimiz müddetçe, bu memlekete kimse olumsuz düşünemez, düşündüğü zamanda bin kez hesap yapmak zorundadır. 15 Temmuzda bunu yapmaya çalışanlar bedelini ağır ödediler. PKK, PYD, DKPC hangi terör örgütü olursa olsun, kim bu memleketin birliğine beraberliğine musallat olursa, bedelini ağır ödedi, bugünde ödediler, bugünde ödüyorlar, yarında ödemeye devam edeceklerdir. Ben tekrar Cumhuriyet Bayramının Türk Bayrağının olduğu bir yerde, 95inci yıl dönümünü birlikte, sevinç ve coşku içerisinde kutlamanın mutluluğunu sizlerle kutlamanın hazını yaşıyorum” diye konuştu.
Başkan Gürkanın konuşmasının ardından Battalgazi Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından bir konser verildi. Konsere, alanda bulunan vatandaşlar da eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık