Yunan Şarkıcı Despina Vandi İstanbulda

Dünyaca ünlü Yunan şarkıcı Despina Vandi, 7inci Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında konser vermek üzere İstanbula geldi.

Yunan Şarkıcı Despina Vandi İstanbulda
  • 16 Eylül 2018, Pazar 18:38
Dünyaca ünlü Yunan şarkıcı Despina Vandi, 7inci Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında konser vermek üzere İstanbula geldi.
Albümleriyle yüksek satış rakamlarına ulaşan ve dünya müzik listelerine adını yazdıran dünyaca ünlü Yunanistanlı şarkıcı Despina Vandi, 7inci Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında konser vermek üzere İstanbula geldi. Türk Hava Yollarının Atinadan kalkan tarifeli uçağıyla saat 17.30de Atatürk Havalimanına inen Yunan sanatçı, pasaport kontrolünün ardından yurda giriş yaptı.

“Konser için heyecanlıyım yarını iple çekiyorum”
Havalimanında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına açıklamada bulunan Despandi Vandi, “İstanbulda olmaktan çok mutluyum. Yarınki konser için heyecanlıyım. Yarını iple çekiyorum, hepinizi konserime bekliyorum. 2 ay önce de İstanbuldaydım” açıklamasında bulundu. Vandi, daha sonra havalimanından ayrılarak yarınki konser öncesi konaklayacağı otele geçti.
Dünyanın en çok albüm satan Yunan sanatçısı olan Despina Vandi, 17 Eylül Pazartesi akşamı (yarın) Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesinde en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık