Ünlü Manken Akdamar Adasında

Bir dizi etkinliğe katılmak üzere Vana gelen ünlü manken Tuğba Özay, tarihi Akdamar Adasını ziyaret etti.

Ünlü Manken Akdamar Adasında
  • 09 Eylül 2018, Pazar 17:00
Bir dizi etkinliğe katılmak üzere Vana gelen ünlü manken Tuğba Özay, tarihi Akdamar Adasını ziyaret etti.
Dün bir açılış programına katılmak üzere Vana gelen ünlü manken Tuğba Özay, Akdamar Adasında bulunan Akdamar Kilisesindeki Ermeni ayininin ardından adayı gezdi. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Özay, Van Gölünün isminin değiştirilerek ‘deniz olarak anılmasını önerdi. Daha önce Vana köy okullarına destek amaçlı bir kez geldiğini ifade eden Özay, “Aradan 2 sene geçti. 2 sene sonrası bir açılış için geldim. Dün açılışımızı yaptık, bugün de İstanbula dönmedim. Özelikle Akdamar Kilisesini ziyaret etmek istedik. Çok da duygu yüklü bir güne denk geldik. Dillerin, dinlerin kardeşliğinin tekrar tekrar anımsatıldığı güzel bir gün. Bu benim için de güzel bir tesadüf oldu” dedi.
Vanın harika bir yer olduğunu dile getiren Özay, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ülkemizin her yeri çok güzel. Ben çok sıklıkla Doğu ve Güneydoğu illerine ziyaretlerde bulunan bir insanım. Her zaman ‘Güneş doğudan yükselir diyoruz. Bu güneşi hiçbir zaman söndürmeyelim. Her zaman sevgiyi, barışı, kardeşliği ön planda tutup, Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında her dilden, her inançtan insanlar kardeşçe yaşasınlar diye umut ediyorum.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık