Sıla Bodrum Sezonun Kapattı

Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu Bodrumda sezonun son konserini verdi.

Sıla Bodrum Sezonun Kapattı
  • 02 Eylül 2018, Pazar 3:48
Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu Bodrumda sezonun son konserini verdi.
Türk Pop Müziğinin başarılı ismi Sıla, Bodrum Antik Tiyatroda hayranları ile buluştu. Tüm biletlerin satıldığı konserde bilet bulamayanlar dışarıda kaldı. 3 bin kişinin izlediği konserde merdiven boşlukları bile doldu. Sılanın sahneye çıkmasıyla hayranları sanatçıyı uzun süre alkışladı. Sevilen sanatçı, sahnede eski ve yeni şarkılarına yer verdi. Hayranları Sılanın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.
Gümüş grisi dekolte kıyafet ile sahne alan Sıla hayranlarına hitaben yaptığı konuşmasında “Ne güzel akşam birde güzün başlangıç günü 1 Eylül. Hoş geldiniz” dedi.
Biletleri satışa çıktıktan kısa süre sonra büyük ilgi gören konseri, yaklaşık 2 saat sürdü. Kariyerinin 10uncu yılında ONdan Kalan Şarkılar programı kapsamında 3üncü kez Bodrumda konser veren Sıla bazı şarkılarını sevenleri ile birlikte söyledi. Bodrum sezonunu 3 konserle tamamlayan Sıla, her konserinde izdiham yaşanması ise dikkatlerden kaçmadı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık