Salihli Kurtuluş Gününde Burayla Coştu

Manisanın Salihli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96ıncı kutlamaları kapsamında Türk pop müziğinin sevilen ismi Buray konser verdi.

Salihli Kurtuluş Gününde Burayla Coştu
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 23:31
Manisanın Salihli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96ıncı kutlamaları kapsamında Türk pop müziğinin sevilen ismi Buray konser verdi.
Salihlinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96ıncı yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, ünlü sanatçı Buray, Atatürk Caddesinde binlerce Salihlili ile buluştu. Salihli Belediyesinin kültür etkinlikleri çerçevesinde sahne alan Buray, sevilen şarkılarını caddeyi dolduran hayranlarıyla birlikte seslendirdi. “Aşk Mı Lazım, Sen Sevda Mısın, Kimsenin Suçu Yok, Sevdalar” adlı parçalarıyla hayranlarını kimi zaman hüzünlendiren genç sanatçı, seslendirdiği hareketli parçalarla da kimi zaman coşturdu.
Konserde konuşan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, kentin 96ıncı kuruluş yılını kutladıklarını söyledi. Başkan Kayda “Bugün burada rahatlıkla yaşıyorsak, bunu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Salihlili atalarımıza borçluyuz. Ne mutlu ki böyle bir değerler sahibiz, ne mutlu ki Atatürk gibi bir önderimiz olmuş. Atatürk çok çalışıp, Türkiyeyi ayağa kaldıracağız demiştir. Bizde Atatürkün nesli olarak bize emanet edilen bu şehri, bu ülkeyi çok çalışarak bir yere getiririz diye 4.5 yıl önce sizden görev aldık. Bizde göreve geldiğimiz günden beri Atatürkün emri doğrultusunda Salihliyi bir baştan bir başa değiştirerek ihya ettik. Salihliyi hizmet etmek, ibadet etmek gibidir. Biz inançla çok çalışıp, Salihliyi hizmetlerimizle, projelerimizle değiştirdik” dedi.
Konser sonrası Belediye Başkanı Zeki Kayda, sevilen sanatçı Buraya plaket ve çiçek takdim etti.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık