Mabel Matizden Samimi Açıklamalar

Ünlü sanatçı Mabel Matiz, Bodrum antik tiyatroda konser verdi. Matiz, samimi açıklamalarda bulunarak evlilik düşünmediğini söyledi.

Mabel Matizden Samimi Açıklamalar
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 13:23
Ünlü sanatçı Mabel Matiz, Bodrum antik tiyatroda konser verdi. Matiz, samimi açıklamalarda bulunarak evlilik düşünmediğini söyledi.
Sesi ve sevilen şarkılarıyla milyonların beğenisini kazanan Mabel Matiz, yaz konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatroda sahne aldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin izlediği konserde ünlü sanatçı, “Fırtınadayım”, “Aşk Yok Olmaktır” gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi. Cep telefonları ile başarılı sanatçının fotoğraflarını çeken hayranları da şarkılara eşlik etti.
Sahne öncesi basın mensuplarına konuşan Mabel Matiz, “Bodrumun sizin için ayrı bir yeri var mı?” sorusuna, “Ara sıra Gümüşlüke tatile geliyorum. Çok sevdiğim bir yer. Ben Bodrumun sakin yerlerini seviyorum. Kalabalık yerlerini sevmiyorum” dedi.

Bu kadar insanın önünde olacağımı hayal etmedim
Müzik kariyeri ve yeni albümü hakkında da konuşan Matiz, “Çocukken ya da ergenken hep bir şeyler hayal ediyordum. Müzikle hep ilgiliydim. Bu kadar insanların önünde olacağımı hayal etmedim aslında. Sadece müzik yapacağımı hissediyordum. Maya adlı albümün süreci iyi gidiyor. Yayınlanalı 2 ay kadar oldu. Henüz klip yok ama bu hafta kliplere girişiyoruz. Sarmaşık ve A Canım adlı şarkılara klip çekeceğiz. Zannediyorum kliplerle beraber çok daha güzel bir hale gelecek” ifadelerini kullandı.

Evlilik şu an için bana uzak
Röportajında samimi açıklamalar da yapan sevilen sanatçı, evlilikten şu an için çok uzak olduğunu ifade ederek, “Ama bazen bir şey olur, değişik biri ile karşılaşırsınız, bir şeyler hissedersiniz, ondan sonra bütün ezberlerinizi yutarsınız. Şu an için kendimi çocuk sahibi olacak genişlikte, olgunlukta görmüyorum. Öncelikle halen kendimi büyütmekle meşgulüm. Çocuk sahibi olmak güzel bir şey ama çok büyük sorumluluk” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık