Göksel Yılmaz Ensemble Grubu Hayran Bıraktı

Avrupanın en iyi 20 dünya müziği albümü listesinde yer alan Göksel Yılmaz Ensemble Grubu Adanada konser verdi.

Göksel Yılmaz Ensemble Grubu Hayran Bıraktı
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 12:07
Avrupanın en iyi 20 dünya müziği albümü listesinde yer alan Göksel Yılmaz Ensemble Grubu Adanada konser verdi.
Seyhan Belediyesi sponsorluğunda, Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Adana Şubesi tarafından düzenlenen Göksel Yılmaz Ensemble Grubu konseri, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi‘nde gerçekleşti.
Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Genel Başkan Ahmet Özuğurlu, konser öncesi yaptığı açıklamada, amaçlarının kültürel anlamda kaybolmakta olan gelenekleri canlandırmak, var olanları korumak ve gelecek nesle aktarmak olduğunu belirterek, bu anlamda Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Adana Şubesinin düzenlediği konserin çok anlamlı olduğunu kaydetti. Özuğurlu, “Herkesin birbirine saygılı olduğu, barış içerisinde yaşayan, vizyon sahibi, kültürlü ve bilgili bir toplum oluşturmak için siz dostlarımızla birlikte azami çabayı sarf etmek boynumuzun borcudur. Kültürümüze sahip çıkan öz değerlerini kaybetmeyen toplumumuzun geleceği, mutlaka daha aydınlık ve daha berrak olacaktır” diye konuştu.
Özuğurlu, katkılarından ötürü Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalara, bir de plaket takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık