Altın Safran Kapanışı Fettah Can İle Yaptı

Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali ünlü şarkıcı Fettah Canın konseri ile son buldu.

Altın Safran Kapanışı Fettah Can İle Yaptı
  • 09 Eylül 2018, Pazar 1:31
Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali ünlü şarkıcı Fettah Canın konseri ile son buldu.
Kültürel Miras ve Korumacılık ana teması ile 19uncu kez kapılarını sanatseverlere açan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivalinin kapanışı Misak-ı Milli Demokrasi meydanında düzenlenen Fettah Can konseri ile sona erdi. DJ Yıldırım ve Dj Tanermanın ardından sahneye çıkan ünlü şarkıcı performansı ve enerjisi ile Safranbolulu dinleyicilere keyifli bir gece yaşatırken konseri izleyenler dans ederek şarkılara eşlik etti. Ayrıca Fettah Can şarkılarını seslendirdiği sırada cep telefonlarının ışıklarını açarak havaya kaldırmaları sonucunda güzel görüntüler ortaya çıktı.
Türk pop müziğinin sevilen ismi Fettah Cana Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer tarafından Safranboluyu temsil eden hediyeler verildi.
Saat 22.00da başlayan konser gece yarısına kadar devam ederken etkinlik havai fişek gösterileri ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık